Piščanec v okusni mediteranski omaki
- Recept po coolinarika.com -Piščančje palčke, dušene z grahom, zalite s pretlačenim paradižnikom in postrežene z njoki, posutimi z naribanim sirom, vas bodo navdušile z lahkim in klasičnim okusom.
Priprava
Na segretem olju do zlate barve popecite na palčke narezan piščančji file. Dodajte stisnjen česen in grah, na hitro podušite ter zalijte s passato. Dodajte eno žlico Vegete Natur, vino in dušite 5–10 minut. Po potrebi solite, poprajte, posujte s peteršiljem in postrezite. Piščanca postrezite s kuhanimi njoki in posujte z lističi sira za ribanje.
Porcija: Serve the chicken with cooked gnocchi and sprinkle with grated cheese slices.
Nasvet: Če želite gostejšo omako, vmešajte 1 žličko Dolcela Gusnnela, raztopljenega v malo vode.