Piščančje palčke v kečapu
- Recept po coolinarika.com -Piščanec si je s svojim okusom in številnimi možnostmi kombinacije okusov priboril svojem mesto na našem vsakotedenskem jedilniku. Če pomočite piščančje palčke v ketchup, curry in Vegeto pikant, boste na veselje sostanovalcev dobili povsem nekaj novega.
Priprava
Ketchup pomešajte scurryjem in Vegeto pikant. Mešanica naj stoji na hladnem mestu približno eno uro.Piščančji file narežite na debelejše palčke in posujte z Vegeto pikant. V ponvi na segretem olju popecite piščanca, nato ga vzemite ven ter postavite na vpojen papir, ki bo vpil maščobo.
Porcija: Na večji krožnik za postrežbo dajte malo skledo z omako. Okoli nje zložite opečeni kruh, grisine in pečene piščančje palčke.
Nasvet: Tako pripravljena omaka lahko stoji v hladilniku nekaj dni.