Paradižnik je iz raja prišel ... Poleg polnega okusa in fine kremaste strukture se njegovo bogastvo skriva v nepremagljivi hranilni vrednosti.
Predelan paradižnik vsebuje več likopena kot sveži, ker ga naš organizem lahko na ta način bolje izkoristi.
Poleg obilice kalija in vitaminov je idealna izbira za vegetarijance in vse, ki od hrane pričakujejo več.
Povzetek...
Istrski sveži paradižniki • Vir likopena • Preprosta uporaba
Priprava
Pretlačen paradižnik lahko uporabite za pripravo omak, juh, omake za pico, testenine, riž in ostalih prilog.
- Shranjevanje: Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 4 dneh.
- Rok trajanja: 24 mesecev
- Embalaža: 200 g, 500 g, 680 g
Sestavine
Paradižnik (99,7 %), kuhinjska sol, regulator kislosti: citronska kislina.
Glejte podobne izdelke
- BLAGOVNA-ZNAMKA
- Podravka
- TIP IZDELKA
- Dodatki jedem
- OBROK
- Večerja
- Malica
- Kosilo
- STOPNJA PRIPRAVE
- Pol pripravljeno
- OKUS
- Slano
- GLAVNE SESTAVINE
- Zelenjava
- DRUGE ZNAČILNOSTI
- Brez glutena
- Primerno za vegetarijance