Priljubljen čokoladni puding je idealen kot samostojni desert, vendar se, zahvaljujoč teksturi in okusu, lahko uporablja kot osnova za sladice.
Božanska čokolada bo v topljivem, razkošnem in zapeljivem čokoladnem pudingu prišla še bolj do izraza, če boste vročemu pudingu dodali nekaj kock čokolade, ga prelili s stepeno sladko smetano in po vrhu naribali čokolado. S tem pudingom je nemogoče zgrešiti.
Povzetek...
Puding priljubljenega čokoladnega okusa • Idealen kot samostojni desert • Osnova za številne sladice
Priprava
Prašek za puding zmešajte z 2–4 žlicami (40–60 g) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 6 žlic in jih dobro vmešajte v mešanico pudinga ter sladkorja. Ostanek mleka zavrite, odstranite z ognja in mu dodajte pripravljeno mešanico za puding ter ob neprestanem mešanju... prikaži več Prašek za puding zmešajte z 2–4 žlicami (40–60 g) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 6 žlic in jih dobro vmešajte v mešanico pudinga ter sladkorja. Ostanek mleka zavrite, odstranite z ognja in mu dodajte pripravljeno mešanico za puding ter ob neprestanem mešanju kuhajte še 1–2 minuti. Še vroč puding nalijte v skodelice, ki ste jih oplaknili z vodo, in pustite, da se ohladi. Puding okrasite s šlag peno Dolcela, čokoladnimi okraski, svežim ali kandiranim sadjem, sadnimi sirupi, sokovi ali kompotom.
- Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
- Rok trajanja: 18 mesecev od datuma proizvodnje
- Embalaža: 43 g
Sestavine
koruzni škrob, kakavov prah 9 %, čokolada (prah) 1 % (vsebuje sojin lecitin), kuhinjska sol
Glejte podobne izdelke
- BLAGOVNA-ZNAMKA
- Dolcela
- TIP IZDELKA
- Sladice
- Pripomočki za pripravo sladic
- OBROK
- Zajtrk
- Malica
- STOPNJA PRIPRAVE
- Pol pripravljeno
- OKUS
- Sladko
- GLAVNE SESTAVINE
- Čokolada
- DRUGE ZNAČILNOSTI
- Košer
- Brez glutena
- Primerno za vegetarijance