Ne potrebujete posebnega razloga, da bi uživali v tej čokoladni poslastici.
Skrivnost te kulinarične poslastice je v razmerju odlične temne čokolade in kakava v prahu. Puding vsebuje celo 18 % kakavovega praha in 13 % čokoladnega praha ter koruzni škrob.
Mmm ... To boste zagotovo izgovorili, ko boste pokusili to kremasto in temno čokoladno poslastico, ki se kar stopi v ustih.
Povzetek...
Puding vrhunske kombinacije čokolade in kakava • Prava čokoladna poslastica
Priprava
Prašek za puding zmešajte s 60 g (4 žlicami) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 7 žlic in jih dobro vmešajte v puding ter sladkor, da dobite homogeno zmes. Preostanek mleka skuhajte, odstavite z ognja in mu dodajte raztopljeno ter ob neprestanem mešanju kuhajte... prikaži več Prašek za puding zmešajte s 60 g (4 žlicami) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 7 žlic in jih dobro vmešajte v puding ter sladkor, da dobite homogeno zmes. Preostanek mleka skuhajte, odstavite z ognja in mu dodajte raztopljeno ter ob neprestanem mešanju kuhajte 1–2 minuti. Vroč puding vlijte v skodelice, ki ste jih oplaknili z vodo, in pustite, da se ohladi. Za 500 g pudinga (4 obroke).
- Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
- Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
- Embalaža: 53 g
Sestavine
Koruzni škrob, kakavov prah 18 %, čokolada v prahu 13 % (sladkor, kakavov prah, kakavovo maslo, emulgator sojin lecitin), manjmastni kakavov prah, kuhinjska sol, aroma. Lahko vsebuje lešnike in mleko v sledovih.
Glejte podobne izdelke
- BLAGOVNA-ZNAMKA
- Dolcela
- TIP IZDELKA
- Sladice
- Pripomočki za pripravo sladic
- OBROK
- Zajtrk
- Malica
- STOPNJA PRIPRAVE
- Pol pripravljeno
- OKUS
- Sladko
- GLAVNE SESTAVINE
- Čokolada
- DRUGE ZNAČILNOSTI
- Brez glutena
- Košer