Uporablja se za strjevanje krem za torte in kolače ter za pripravo slanih jedi, kot sta aspik in žolca.
Dolcelina želatina je odličen vir beljakovin, saj vsebuje jedilno želatino z 82–84 % beljakovin. Naj se tudi kolači malo zabavajo in naj vse zadrhti!
Povzetek...
Za strjevanje krem za torte in kolače • Za pripravo slanih jedi
Priprava
Zmešajte vsebino vrečke s 5 žlicami hladne vode. Pustite 10 minut, da nabrekne. Med mešanjem segrevajte (ne sme zavreti), da se želatina popolnoma raztopi.
- Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
- Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
- Embalaža: 10 g
Sestavine
jedilna želatina
Glejte podobne izdelke
- BLAGOVNA-ZNAMKA
- Dolcela
- Pripomočki za peko
- TIP IZDELKA
- Sladice
- Pripomočki za pripravo sladic
- OBROK
- Malica
- Večerja
- Kosilo
- STOPNJA PRIPRAVE
- Pol pripravljeno
- OKUS
- Sladko
- GLAVNE SESTAVINE
- Ostalo