Fini, vrhunski fileti skuše tokrat v drugačni kombinaciji: sočna, pikantna in blago obogatena skuša z vinsko omako in provansalskimi začimbami. Provansalska omaka je ena od najplemenitejših omak v svetovni kulinariki: belo vino, korenje, kumarice, rdeča paprika in provansalske začimbe nam nudijo največ okusa iz Mediterana poleg bogate vinske note.
Pravijo, da riba plava trikrat: v morju, olju in vino. In Eva skuša a la provencale na naše brbončice prinaša ravno ta okus, z vsakim grižljajem.
Povzetek...
Vrhunska kombinacija skuše, fine zelenjave in provansalske omake z nežnim, blagim okusom belega vina. • Naravno bogata z Omega 3 maščobnimi kislinami.
Izdelek se lahko uživa brez predhodne toplotne priprave.
skuša (Scomber scombrus, Scomber colias ali Scomber japonicus) min. 50 %, omaka max. 30 % (voda, paradižnikov koncentrat, vino 18 % , sojino olje, sladkor, jedilna sol, gorčična semena, alkoholni kis, začimbe (zelena), ekstrakt začimb), zelenjava max. 20 % v spremenljivem deležu (korenje, kumarice, paprika, repa).
- Shranjevanje: na suhem mestu pri sobni temperaturi.
- Rok trajanja: 36 mesecev
- Embalaža: pločevinka 115 g.
Prehranske vrednosti
Energetska vrednost | 139 kcal / 581 kJ |
---|---|
Maščobe | = 6.8 g |
- od tega nasičene maščobe | = 1.5 g |
Ogljikohidrati | = 5.4 g |
- od tega sladkorji | = 5 g |
Beljakovine | = 14 g |
Sol | = 0.65 g |
… | prikaži vse |
Vir: Podravka d.d. | Na 100 g izdelka |
Glejte podobne izdelke
- BLAGOVNA-ZNAMKA
- Eva
- OBROK
- Kosilo
- Večerja
- Malica
- Zajtrk
- STOPNJA PRIPRAVE
- Pripravljeno
- OKUS
- Slano
- GLAVNE SESTAVINE
- Ribe
- DRUGE ZNAČILNOSTI
- Izvor proteinov
- Brez konzervansov
- Embalaža brez BPA
- Brez ojačevalcev okusa