Eva skuša a la provencale

Eva skuša a la provencale

Delikatesa v objemu morja

Fini, vrhunski fileti skuše tokrat v drugačni kombinaciji: sočna, pikantna in blago obogatena skuša z vinsko omako in provansalskimi začimbami. Provansalska omaka je ena od najplemenitejših omak v svetovni kulinariki: belo vino, korenje, kumarice, rdeča paprika in provansalske začimbe nam nudijo največ okusa iz Mediterana poleg bogate vinske note.

Pravijo, da riba plava trikrat: v morju, olju in vino. In Eva skuša a la provencale na naše brbončice prinaša ravno ta okus, z vsakim grižljajem.

Povzetek...

Vrhunska kombinacija skuše, fine zelenjave in provansalske omake z nežnim, blagim okusom belega vina. • Naravno bogata z Omega 3 maščobnimi kislinami.

Izdelek se lahko uživa brez predhodne toplotne priprave.

skuša (Scomber scombrus, Scomber colias ali Scomber japonicus) min. 50 %, omaka max. 30 % (voda, paradižnikov koncentrat, vino 18 % , sojino olje, sladkor, jedilna sol, gorčična semena, alkoholni kis, začimbe (zelena), ekstrakt začimb), zelenjava max. 20 % v spremenljivem deležu (korenje, kumarice, paprika, repa).

  • Shranjevanje: na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 36 mesecev
  • Embalaža: pločevinka 115 g.

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 139 kcal / 581 kJ
Maščobe = 6.8 g
- od tega nasičene maščobe = 1.5 g
Ogljikohidrati = 5.4 g
- od tega sladkorji = 5 g
Beljakovine = 14 g
Sol = 0.65 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov