izvedi, kako lahko nekaj žlic juhe ustvari nepozabno doživetje.
Kako? Preprosto izberi svojo najljubšo juho in odkrij svoje občutke.
Romantičen sončni zahod na strehi zgradbe? Sliši se kot idealna priložnost, da mu poveš, kaj čutiš. Kako boš to naredila?
Osvoji ga z nepremagljivim okusom Podravkine gobove kremne juhe. Jurčki, šampinjoni in nekaj kapljic oljčnega olja bodo spodbudili njegove brbončice in pričarali občutek prave zaljubljenosti, pa ne samo v juho, ampak tudi v osebo, ki jo je pripravila. Ko ga enkrat ogreješ s takšno juho, se njegova čustva do tebe ne bodo nikoli ohladila.
Pripravi juho. Ustvari doživetje.
Vsi imamo skrivne užitke in sladke grehe. To so tisti trenutki, ki jih imaš samo zase in ko si izpolniš vse skrite želje. Nakupuješ s prijateljicami, pripraviš si penečo kopel, prebereš odlično knjigo ... A pri strastnem hedonistu je na prvem mestu vedno dobra hrana. Podravkina bučna juha s sončničnimi semeni je prava hrana za dušo, ob kateri se boš takoj počutila kot kraljica (jeseni). Poleg tega jo lahko pripraviš na sto načinov, kaj dodaš, jo začiniš, sekljaš, mešaš ... na koncu je vedno taka, da bi si polizal vse prste! Mogoče kar cel lonec, saj se je takemu užitku težko upreti!
Pripravi juho. Ustvari doživetje.
Prvi vtis je zelo pomemben. Premisli – koliko priložnosti imaš za prvi vtis? Tako je. Zato je ta trenutek tako pomemben. Ob različnih priložnostih boš uporabila vse, da očaraš tistega, do katerega nekaj čutiš (vrhunska pirueta na baletnem podiju je povsem legitimen način). Da boš naredila res poseben prvi vtis, poleg prepričljive koreografije uporabi tudi Podravkino juho iz špargljev z drobnjakom. Konec koncev talent prihaja od znotraj. Zato preprosto poslušaj sebe in navdušenje je zagotovljeno. To je najboljši recept za uspeh!
Pripravi juho. Ustvari doživetje.
Nedjelja, dva sata. Obiteljski ručak kod njezinih, prepun stol. Po čemu ćeš pamtiti ovaj događaj?
Vjerojatno po svemu navedenom, ali ovo potonje odnosi pobjedu. Dok svi uživaju u juhi, ti si uhvatio pogled svoje drage i još jednom potvrdio – sada ste bliži nego ikad. Jer znaš da si se s nekim potpuno zbližio kad se bez verbalne komunikacije, s pomoću jednog znakovitog pogleda, možete složiti da je ova juha vjerojatno najbolja koju ste ikad jeli. Nije ni čudo – svježa rajčica i kremasta mozzarella nikada nisu bile ovako sljubljene!
Pripravi juho. Ustvari doživetje.
Predstavljajmo si, da je bil današnji dan takšen, da ga preprosto moramo končati s popolnim sproščanjem. V takšni situaciji smo z močmi že skoraj pri koncu in časa, ki ga nameravamo posvetiti doseganju popolne sprostitve, imamo zelo malo. Udoben naslanjač, topla odeja, daljinec in nekaj okusnega za okrepčilo, ki smo ga tako potrebni. Hitro? Okusno? Krepčilno? Na ta tri vprašanja obstaja samo en odgovor, in sicer Podravkina kremna juha iz brokolija in cvetače. Bogastvo zelenjave, izbrane začimbe in dodatek aromatičnega drobnjaka bodo tvoj naslanjač v trenutku spremenili v masažni stol. Sprosti se in uživaj!
Pripravi juho. Ustvari doživetje.
Opazuješ jo že več tednov. Pripravljaš taktiko, snuješ strategijo, načrtuješ napad. A kako boš osvojil njeno srce?
Pravi moški ve, da gre ljubezen skozi želodec. Vsaka punca sanja o superjunaku, ki jo bo rešil in zaradi katerega ji bodo vilice padle na tla. Ali še bolje, žlica! Bodi vznemirljiv kot nova kombinacija Podravkine koprivne juhe s sirom in ne boš se opekel. Mlade koprive s sirom – odlična juha!
Pripravi juho. Ustvari doživetje.
K dišečim jurčkom in šampinjonom dodajte nekaj kapljic najboljšega oljčnega olja in dobili boste kombinacijo brez primere.
Poleg obilice gob in oljčnega olja so v juhi tudi zelena, krompir ter čebula, za bolj zelenjaven okus pa so dodani še paradižnik in aromatične začimbe.
Juha ne vsebuje barvil, arom ali ojačevalcev okusa – čaka vas kremasta popolnost naravno okusnih sestavin.
Ni vam treba več čakati na jesen, da bi uživali v najokusnejših plodovih – ta odlična juha je na voljo v vseh letnih časih.
Posebna je zaradi nepremagljive kremaste teksture in okusa po zreli buči, ki ju dopolnjujejo hrustljava sončnična semena ter izbrane začimbe.
Brez umetnih arom in ojačevalcev okusa vse leto zagotavlja kulinarične užitke.
Ko se bo iz kuhinje začel širiti nepremagljivi vonj te slastne juhe, se bodo takoj prebudila vsa vaša čutila.
Fina kremasta juha polnega okusa je obogatena s koščki belih in zelenih špargljev, kolobarčki drobnjaka ter naravnimi začimbami, brez umetnih ojačevalcev okusa in barvil.
Odkrijte, kaj se skriva za njenim prefinjenim vonjem – v vsaki žlici juhe vas čakajo pravi užitki.
Bez komplikacija i bez mnogo utrošenog vremena, Podravka krem juha od rajčice s mozzarellom vodi vas do rajskog užitka u svakom svom bogatom zalogaju.
Stvorena bez pojačivača okusa i bez umjetnih bojila, donosi prirodno neodoljivu kombinaciju aroma u kojoj sa slašću mogu uživati čak i vegetarijanci.
Neke odluke uistinu nisu teške - odaberite najlakši put do juhe od rajčice bez greške!
Naravnemu okusu teh dveh sorodnih povrtnin se je težko upreti, predvsem zato, ker veste, da juha ne vsebuje umetnih ojačevalcev okusa, barvil in arom.
Svoj polni okus dolguje bogastvu zelenjave, skrbno izbranim začimbam in dodatku aromatičnega drobnjaka.
Juha je gotova v nekaj minutah, rezultat pa je dvojni kulinarični užitek, in sicer zaokrožen okus in zanimiv videz.
Spoznajte koprivo v povsem novi luči! Podravkina koprivna kremna juha s sirom vam bo odkrila najnežnejšo stran te znane rastline.
Slastna jušna kombinacija vas bo navdušila s svojim polnim okusom, vaše brbončice pa bo razvajala brez ojačevalcev okusa, barvil in arom. Primerna je tudi za vegetarijance.
Izjemno kremasta, bogata in nežna – veliko je razlogov, zakaj jo boste vzljubili!
1 vrečka Gobove kremne juhe z oljčnim oljem Podravka
50 g mletih indijskih oreščkov
1–2 žlici limoninega soka
1 žlica nasekljanega suhega čilija
Juho posujte z nasekljanim suhim čilijem.
Namesto indijskih oreščkov lahko uporabite lešnike.
1 vrečka Bučne kremne juhe s sončničnimi semeni Podravka
2 žlici limetinega soka
1 žlička karija v prahu
50 g olupljenih bučnih semen
1 žlica nasekljanega koriandra
Juho posujte s karijem, praženimi bučnimi semeni in nasekljanim koriandrom.
Če ste pravi ljubitelj orientalske kuhinje, za popoln užitek dodajte malo cimeta v prahu.
1 vrečka Kremne juhe iz zelenih in belih špargljev Podravka
200 g korenja
steblo zelene (60 g)
2 šparglja
2 žlici oljčnega olja
2 mladi čebuli
Postrezite toplo.
Namesto korenja, zelene in šparglje lahko dodate zelenjavo po želji.
1 Krem juha od rajčica s mozzarellom
150 g očišćenih repova kozica (ili gambera)
2 žlice ekstra djevičanskog maslinova ulja
Prstohvat Chillija u prahu Podravka
Svježi bosiljak za ukrašavanje
Juhu poslužite posipanu nasjeckanim bosiljkom.
Umjesto kozica možete dodati filete bijele ribe narezane na komade.
Ostale recepte potražite na Coolinarika.com
1 vrečka Kremne juhe iz brokolija in cvetače Podravka
600 ml vode
100 ml smetane za kuhanje
50 ml suhega belega vina
50 g pršuta
1 žlica oljčnega olja
Toplo juho postrezite s kockami kruha.
Namesto smetane za kuhanje lahko uporabite mleko.
600 g svinjske ribice
Sol
Črni mleti poper Podravka
Ščepec posušenega timijana Podravka
3 žlice olja
500 g kuhane zelenjave (krompir, korenje, stročji fižol ...)
1 vrečka Koprivne kremne juhe s sirom Podravka
100 ml smetane za kuhanje
40 g maskarponeja
Pečeno meso postrezite s koprivno omako in kuhano zelenjavo.
Namesto zelenjave lahko postrežete njoke ali pire krompir.
Največji organizem na Zemlji je goba Armillaria v Oregonu, ki prekriva 9 kvadratnih kilometrov.
Največji pridelovalec gob je Kitajska.
Gobe so živilo z znamenitim petim okusom, imenovanim umami.
V svetu vegetarijancev so gobe meso.
Tradicionalne gobarske lokacije so na Pokljuki, Jelovici in Rogli, na Pohorju in v gozdovih Goričkega v Prekmurju.
Na svetu obstaja 800 vrst buč in večina je jedilnih.
V Guinnessovo knjigo rekordov je uvrščena najtežja bučna pita, ki je tehtala 916 kg.
Predstavljamo vam nekaj knjig, v katerih lahko srečamo te kraljice jeseni:
Trnuljčico ali Labodje jezero gledamo z navdušenjem. Plesni gibi Mihaila Barišnikova so čarobni. Talenti so povsod okrog nas. Vsak je poseben in vzbuja občudovanje, predvsem ker gre za dobrobit človeštva. Nekateri nas mogoče ne bi navdušili na odru, a jih občudujemo zaradi drugih dosežkov:
Pripravite si juho in se udobno namestite, saj smo vam pripravili seznam filmov z najbolj nepričakovanimi obrati.
Kao i ovu juhu. Postoje bliskosti koje je teško objasniti, ali su urnebesno zabavne, baš kao i ovi YouTube mashupovi:
Sprostite se ob pesmih, ki bodo na vas delovale kot masaža:
K dišečim jurčkom in šampinjonom dodajte nekaj kapljic najboljšega oljčnega olja in dobili boste kombinacijo brez primere.
Poleg obilice gob in oljčnega olja so v juhi tudi zelena, krompir ter čebula, za bolj zelenjaven okus pa so dodani še paradižnik in aromatične začimbe.
Juha ne vsebuje barvil, arom ali ojačevalcev okusa – čaka vas kremasta popolnost naravno okusnih sestavin.
Ni vam treba več čakati na jesen, da bi uživali v najokusnejših plodovih – ta odlična juha je na voljo v vseh letnih časih.
Posebna je zaradi nepremagljive kremaste teksture in okusa po zreli buči, ki ju dopolnjujejo hrustljava sončnična semena ter izbrane začimbe.
Brez umetnih arom in ojačevalcev okusa vse leto zagotavlja kulinarične užitke.
Ko se bo iz kuhinje začel širiti nepremagljivi vonj te slastne juhe, se bodo takoj prebudila vsa vaša čutila.
Fina kremasta juha polnega okusa je obogatena s koščki belih in zelenih špargljev, kolobarčki drobnjaka ter naravnimi začimbami, brez umetnih ojačevalcev okusa in barvil.
Odkrijte, kaj se skriva za njenim prefinjenim vonjem – v vsaki žlici juhe vas čakajo pravi užitki.
Bez komplikacija i bez mnogo utrošenog vremena, Podravka krem juha od rajčice s mozzarellom vodi vas do rajskog užitka u svakom svom bogatom zalogaju.
Stvorena bez pojačivača okusa i bez umjetnih bojila, donosi prirodno neodoljivu kombinaciju aroma u kojoj sa slašću mogu uživati čak i vegetarijanci.
Neke odluke uistinu nisu teške - odaberite najlakši put do juhe od rajčice bez greške!
Naravnemu okusu teh dveh sorodnih povrtnin se je težko upreti, predvsem zato, ker veste, da juha ne vsebuje umetnih ojačevalcev okusa, barvil in arom.
Svoj polni okus dolguje bogastvu zelenjave, skrbno izbranim začimbam in dodatku aromatičnega drobnjaka.
Juha je gotova v nekaj minutah, rezultat pa je dvojni kulinarični užitek, in sicer zaokrožen okus in zanimiv videz.
Spoznajte koprivo v povsem novi luči! Podravkina koprivna kremna juha s sirom vam bo odkrila najnežnejšo stran te znane rastline.
Slastna jušna kombinacija vas bo navdušila s svojim polnim okusom, vaše brbončice pa bo razvajala brez ojačevalcev okusa, barvil in arom. Primerna je tudi za vegetarijance.
Izjemno kremasta, bogata in nežna – veliko je razlogov, zakaj jo boste vzljubili!
1 vrečka Gobove kremne juhe z oljčnim oljem Podravka
50 g mletih indijskih oreščkov
1–2 žlici limoninega soka
1 žlica nasekljanega suhega čilija
Juho posujte z nasekljanim suhim čilijem.
Namesto indijskih oreščkov lahko uporabite lešnike.
1 vrečka Bučne kremne juhe s sončničnimi semeni Podravka
2 žlici limetinega soka
1 žlička karija v prahu
50 g olupljenih bučnih semen
1 žlica nasekljanega koriandra
Juho posujte s karijem, praženimi bučnimi semeni in nasekljanim koriandrom.
Če ste pravi ljubitelj orientalske kuhinje, za popoln užitek dodajte malo cimeta v prahu.
1 vrečka Kremne juhe iz zelenih in belih špargljev Podravka
200 g korenja
steblo zelene (60 g)
2 šparglja
2 žlici oljčnega olja
2 mladi čebuli
Postrezite toplo.
Namesto korenja, zelene in šparglje lahko dodate zelenjavo po želji.
1 Krem juha od rajčica s mozzarellom
150 g očišćenih repova kozica (ili gambera)
2 žlice ekstra djevičanskog maslinova ulja
Prstohvat Chillija u prahu Podravka
Svježi bosiljak za ukrašavanje
Juhu poslužite posipanu nasjeckanim bosiljkom.
Umjesto kozica možete dodati filete bijele ribe narezane na komade.
Ostale recepte potražite na Coolinarika.com
1 vrečka Kremne juhe iz brokolija in cvetače Podravka
600 ml vode
100 ml smetane za kuhanje
50 ml suhega belega vina
50 g pršuta
1 žlica oljčnega olja
Toplo juho postrezite s kockami kruha.
Namesto smetane za kuhanje lahko uporabite mleko.
600 g svinjske ribice
Sol
Črni mleti poper Podravka
Ščepec posušenega timijana Podravka
3 žlice olja
500 g kuhane zelenjave (krompir, korenje, stročji fižol ...)
1 vrečka Koprivne kremne juhe s sirom Podravka
100 ml smetane za kuhanje
40 g maskarponeja
Pečeno meso postrezite s koprivno omako in kuhano zelenjavo.
Namesto zelenjave lahko postrežete njoke ali pire krompir.
Največji organizem na Zemlji je goba Armillaria v Oregonu, ki prekriva 9 kvadratnih kilometrov.
Največji pridelovalec gob je Kitajska.
Gobe so živilo z znamenitim petim okusom, imenovanim umami.
V svetu vegetarijancev so gobe meso.
Tradicionalne gobarske lokacije so na Pokljuki, Jelovici in Rogli, na Pohorju in v gozdovih Goričkega v Prekmurju.
Na svetu obstaja 800 vrst buč in večina je jedilnih.
V Guinnessovo knjigo rekordov je uvrščena najtežja bučna pita, ki je tehtala 916 kg.
Predstavljamo vam nekaj knjig, v katerih lahko srečamo te kraljice jeseni:
Trnuljčico ali Labodje jezero gledamo z navdušenjem. Plesni gibi Mihaila Barišnikova so čarobni. Talenti so povsod okrog nas. Vsak je poseben in vzbuja občudovanje, predvsem ker gre za dobrobit človeštva. Nekateri nas mogoče ne bi navdušili na odru, a jih občudujemo zaradi drugih dosežkov:
Pripravite si juho in se udobno namestite, saj smo vam pripravili seznam filmov z najbolj nepričakovanimi obrati.
Kao i ovu juhu. Postoje bliskosti koje je teško objasniti, ali su urnebesno zabavne, baš kao i ovi YouTube mashupovi:
Sprostite se ob pesmih, ki bodo na vas delovale kot masaža: